Ferguson našel novo zaposlitev

Foto: Reuters Sir Alex Ferguson je bil trener Manchester Uniteda od leta 1986 do 2013.
Foto: Reuters Sir Alex Ferguson je bil trener Manchester Uniteda od leta 1986 do 2013.
Nekdanji nogometni trener Alex Ferguson je po upokojitvi zašel v profesorske vode.
Oglej si celoten članek

Trenerska legenda Sir Alex Ferguson bo predaval na bostonski univerzi Harvard. Nekdanji trener Manchester Uniteda bo po sporočilu z univerze med 7. in 10. majem vodil del vsebin v okviru programa "Posel z zabavo, mediji in športom", so danes zapisali na Harvardu.

"Vesel sem, da sem dobil takšno priložnost in da lahko sodelujem s tako kompetentnim in priznanim centrom," so na univerzi povzeli 72-letnega Fergusona. Ferguson je bil do sezone 2012/13 kar 26 let prvi mož Manchestra. V tem obdobju je klub na Otoku osvojil kar 13 naslovov, dvakrat pa je bil tudi prvi klub evropske lige prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.