Ferguson ostal brez Rooneyja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zvezdnik Manchester Uniteda Wayne Rooney bo zaradi poškodbe kolenskih vezi, ki si jih je poškodoval na treningu, nekaj tednov odsoten z nogometnih igrišč.
Oglej si celoten članek

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson nekaj tednov ne bo mogel računati na angleškega reprezentančnega napadalca Wayna Rooneyja, potem ko si je ta na treningu poškodoval kolenske vezi. Rooney, ki je letos v odlični formi, saj je v prvenstvu že dosegel devet golov, je že izpustil sobotno tekmo svojega kluba proti Stoke Cityju.

"Rooneyjeva poškodba ni resna, a moramo biti previdni, zato nekaj tednov ne bo igral," je dejal Ferguson, ki na svojega zvezdnika ne bo mogel računati na torkovi tekme Lige prvakov proti Baslu, najbrž pa z novico ne bo zadovoljen tudi selektor Anglije Fabio Capello, saj Angleže 7. oktobra čaka tekma kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Črni gori.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.