Ferguson se ne boji Reala

Foto: Žurnal24
Alexa Fergusona astronomski nakupi madridskega Reala očitno niso prepričali, saj pravi, da bo tudi v prihajajoči sezoni glavni favorit za zmago v Ligi prvakov Barcelona.
Oglej si celoten članek
 
 

Barcelona je povsem drugačna od Reala. Imajo fantastično vezno linijo. Še enkrat bodo glavni favoriti za zmago v Ligi prvakov.

Alex Ferguson

 
Stari trenerski lisjak Alex Ferguson, ki na klopi Manchester Uniteda kraljuje že več kot 20 let, meni, da Real Madrid kljub gigantskim nakupom Cristiana Ronalda, Kakája ter Karima Benzemaja ni prvi favorit za zmago v Ligi prvakov. Škot na prvo mesto postavlja največjega tekmeca kraljevega kluba in branilca naslova najboljšega na stari celini, Barcelono. Katalonci so lani v finalu Lige prvakov v Rimu ugnali prav United. "Barcelona je povsem drugačna od Reala. Katalonci imajo fantastično vezno linijo. Še enkrat bodo glavni favoriti za zmago v Ligi prvakov. Za kogar koli v Evropi bodo velika ovira," predvideva izkušeni Ferguson.

Ob mega zvezdnikih je novi-stari predsednik Florentino Perez v špansko prestolnico pripeljal tudi novega trenerja, Čilenca Manuela Pellegrinija. Ferguson meni, da bo imel Čilenec na klopi Reala vse prej kot lahko nalogo: "Ne svita se mi, kako bo Pellegrini sestavil začetno enajsterico. Real ni uravnotežen in to je njihov največji problem," je dejal Škot ter nato še dodal: "Ko je Ronaldo odhajal v Madrid, sem mu povedal, da bo tam igral na mestu branilca, ker v Madridu nimajo poštenega obrambnega igralca. Pellegriniju ne zavidam niti malo. Res ne vem, kako bo sestavil ekipo."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.