Ferguson: "Zaustavili bomo Messija"

Foto: Žurnal24 Sir Alex Ferguson pozna ključ do zmage nad Barcelono. (Foto: EPA)
Trener finalista Lige prvakov v nogometu Manchester Uniteda sir Alex Ferguson pred sobotno tekmo z Barcelono pravi, da so njegovi nogometaši sposobni zaustaviti Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Manchester United se je po pisanju otoških medijev znašel v redki situaciji, da ni favorit. Pred dvema sezonama so Katalonci lažje od pričakovanj v finalu premagali rdeče vrage, zaradi česar so pred sobotnim obračunom v vlogi favorita.

Strateg Manchester Uniteda sir Alex Ferguson verjame, da se ključ do zmage skriva v večji zbranosti v primerjavi z zadnjim obračunom iz leta 2009. "V zadnjih dveh tekmah smo bili fantastični, nogometaši so se držali načrta," pravi Ferguson, ki je svojim varovancem za primer postavil zmago nad Barcelono v polfinalu leta 2008, ko so v finale napredovali brez prejetega zadetka.

Ferguson priznava nesporno kvaliteto prvega strelca Barcelone Lionela Messija, a kljub temu Argentincu ne misli namenjati velike pozornosti. "Za vsakega dobrega nogometaša obstaja rešitev. Upam, da bomo v soboto našli rešitev tudi za igro Messija. Res je, imajo zelo dobre nogometaše, a jih imamo tudi mi. Zagotovo se tega zaveda tudi Barcelona, " dodaja živa legenda rdečih vragov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.