Fernando, nisi sam: Forlán dobil družbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nedeljska priložnost, ki jo je zapravil napadalec Chelseaja Fernando Torres, je prav gotovo ena največjih v zgodovini nogometa. Če uporabimo staro krilatico, da je bilo težje zgrešiti kot zadeti, bi se zlagali. In to grdo. Kljub temu lahko Fernandu sporočimo: "Glavo gor!" Napadalci in nogometaši nasploh so skozi leta že zapravljali podobne priložnosti. Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson se je denimo spomnil tiste, ki jo je za rdeče vrage pred leti zapravil Diego Forlán.
Oglej si celoten članek

“Mislil sem, da bo Fernando Torres gotovo zabil gol. Grdo je zgrešil. To me spomni na priložnost, ki jo je na eni izmed pripravljalnih tekem proti Juventusu zapravil Diego Forlán. Imel je toliko časa, ampak to je nogomet," se je po tekmi Manchester Uniteda in Chelseaja nekih drugih časov spominjal Sir Alex Ferguson. Škotski trener je nad Urugvajcem kmalu obupal, eden izmed razlogov za njegove slabe predstave na Old Traffordu pa naj bi bila ravno ta zapravljena priložnost, ki si jo lahko ogledate spodaj.

V dnevniku Independent so danes zapisali: "Za vse tiste, ki smo bili na stadionu Giantsov, ko je Diego Forlán zgrešil prazen gol proti Juventusu za Manchester United na pripravah v ZDA leta 2003, je bila to priložnost vseh priložnosti. Včerajšnja Fernanda Torresa je bila huda, toda če dlakocepimo, je moral vsaj zadeti žogo s strani. Forlánova priložnost, direktno pred vrati, je bila mnogo lažja. Da se je to zgodilo na pripravah, ni važno. Še celo takrat, 18 mesecev po prihodu k Unitedu, je bil Forlán vedno na robu." Pa poglejmo ...

Diego Forlán (Manchester United, 2003)

Ronnie Rosenthal (Liverpool, 1992):

Chris Iwelumo (Škotska, 2008):

 

Vse bo v redu, Fernando ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.