Fia in F1 dosegli kompromis

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mednarodna avtomobilistična zveza (Fia) in vodstvo formule 1 sta po mesecih pogajanj, predvsem glede deljenja sredstev, podpisala novo pogodbo Concorde.
Oglej si celoten članek

Gre za pogodbo med Fio in F1, ki je nekakšen temeljni dokument tega elitnega avtomobilističnega tekmovanja. Pogodbo sta strani podpisali do leta 2020, so razkrili pred zasedanjem odbora za moto-šport v Dubrovniku. 

Oba šefa zadovoljna

"Res smo lahko ponosni na ta dokument, ki bo vzpostavil bolj učinkovito vodenje tekmovanja formule 1," je povedal predsednik Fie Jean Todt in dodal: "Pri Fii se veselimo, da bomo še mnogo let lahko izpolnjevali vlogo pri zagotavljanju tako pravil kot varnosti v F1."

Z dokumentom, ki ga morajo podpisati še vsa moštva najhitrejše karavane na svetu, je zadovoljen tudi komercialni šef formule 1 Bernie Ecclestone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.