Fia: Kocka bo padla v torek

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodna avtomobilistična zveza (Fia) je sporočila, da bo odločitev o pritožbi Red Bulla, ki oporeka diskvalifikaciji Daniela Ricciarda na dirki za VN Avstralije, sporočila v torek.
Oglej si celoten članek

Danes je na sedežu Mednarodne avtomobilistične zveze (Fia) v Parizu potekalo šesturno zaslišanje zaradi diskvalifikacije dirkača Red Bulla Daniela Ricciarda, ki so mu odvzeli drugo mesto na dirki za VN Avstralije.

Obravnave na Fiinem mednarodnem razsodišču se je udeležila devetčlanska odprava Red Bulla, v kateri ni bilo Ricciarda, ki se pripravlja na dirkaški konec tedna v Šanghaju. Na zaslišanju so bili navzoči tudi predstavniki McLarna, Lotusa, Williamsa, Force Indie in Mercedesa.

Več na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.