FIA ne bo kaznovala Vettla

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik Mednarodne avtomobilistične organizacije Jean Todt je sporočil, da ne bodo sprožili nobenih postopkov proti Sebastianu Vettlu, ki je med zadnjo dirko za veliko nagrado Mehike verbalno napadel direktorja dirke Charlieja Whitinga.
Oglej si celoten članek

Predsednik Fie Jean Todt se je odločil, da ne bodo ukrepali, potem ko se je Sebastian Vettel najprej opravičil direktorju Whitingu in je pismo z opravičilom poslal tudi Todtu in Charlieju Whitingu, so sporočili iz FIA.

Ferrarijev prvi mož Vettel je po koncu dirke zaradi desetsekundne kazni zaradi oviranja Red Bullovega Daniela Ricciarda izgubil tretje mesto in pristal na petem. Ricciardu so naknadno podelili stopničke, Vettlovo tretje mesto.

Med dirko je prišlo do dvoboja z Red Bullovim Nizozemcem Maxom Verstappnom. Štirikratni svetovni prvak Vettel je že med dirko po radijski zvezi glasno in tudi s kletvicami opozarjal na početje tekmeca, pozneje sta si izmenjala še pozdrav z dvignjeno pestjo, ni manjkalo tudi sočnejših verbalnih izrazov s kletvicami, namenjenih direktorju dirke Whitingu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.