Fiba podprla Fiba Europe

Foto: fiba.com
Foto: fiba.com
Mednarodna košarkarska zveza Fiba bo podprla sankcije evropske košarkarske zveze Fiba Europe, kar pomeni, da lahko neposlušne nacionalne zveze ostanejo brez nastopa na olimpijskih igrah in prihodnjem svetovnem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Tako naj bi brez nastopa v Riu de Janeiru ostala Španija, evropska prvakinja, ter drugouvrščena reprezentanca Litva.

Izvršni odbor Fiba se je s predstavniki Fiba Europe sestal v Ženevi in obravnaval le eno točko dnevnega reda. Sklenjeno je, da bo Fiba Europe v prihodnjih tednih opravila pogovore z vpletenimi - tudi z Italijo in Srbijo kot organizatorjema kvalifikacij za OI - in na podlagi teh sprejela ukrepe.

Kot je znano, je Fiba Europe krenila v odkrit spopad s klubi oziroma nacionalnimi zvezami, ki podpirajo konkurenčno evroligo ali evropski pokal.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.