Fifa bo obnovila stadion v Gazi

Foto: EPA
Foto: EPA
Generalni sekretar Mednarodne nogometne zveze (Fifa) Jerome Valcke je obljubil, da bo krovna nogometna zveza pomagala obnoviti stadion v Gazi, ki so ga delno porušila letala izraelske vojske med bombardiranjem.
Oglej si celoten članek

"V našem mandatu moramo obnoviti infrastrukturo, ki je uničena. Obnovili bomo tudi stadion v Gazi, ki je uničen," je za spletno stran Fife dejal Jerome Valcke. "Nogomet združuje ljudi in podpiramo vsako obnovo uničene nogometne infrastrukture," je še dodal Valcke, ki se trenutno nahaja v Braziliji in bo pomagal pri žrebu pokala konfederacij.

Izraelska letala so močno poškodovala dvorano in nekatere spremljajoče objekte, na zelenici pa so štiri velike luknje. Po prvih ocenah bo obnova stadiona z 10.000 sedišči stala okoli milijon ameriških dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.