Fifa potrdila: umrl še en brazilski delavec

Foto: Reuters
Foto: Reuters
S tragedijami zaznamovane priprave na svetovno prvenstvo v Braziliji so v soboto dobile novo poglavje, ko je v smrt s strehe stadiona Arena Amazonia omahnil delavec.
Oglej si celoten članek

"FIFA in lokalni organizacijski komite sta z veliko žalostjo izvedela za smrt delavca na gradbišču stadiona Arena Amazonia," je novo brazilsko tragedijo potrdila Mednarodna nogometna zveza (Fifa).

"Želimo izreči najiskrenejše sožalje njegovi družini, sorodnikom, kolegom in prijateljem," so še zapisali pri Fifi. Brazilija pred začetkom junijskega svetovnega prvenstva mrzlično dokončuje stadione po celotni državi, tokratna tragedija v amazonski džungli pa sledi nedavni nesreči v São Paulu, kjer sta ob padcu žerjava življenje izgubila dva delavca.

22-letni Marcleudo de Melo Ferreira je v soboto po padcu s strehe v Manausu okrog štirih zjutraj izdihnil v bolnišnici, so sporočili iz forenzičnega centra. Po tem, ko se je strgala zaščitna vrv, je padel okrog 35 metrov v globino.

To je že tretji od 12 stadionov SP, ki bo za večno zaznamovan s črnim madežem. Do nesreče s smrtnim izidom je poleg São Paula pred časom prišlo tudi v glavnem mestu Brasílii.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.