Fifa v prvi fazi prodaje razdelila 889.305 vstopnic

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mednarodna nogometna zveza (Fifa) je sporočila, da je v prvi fazi prodaje vstopnic za svetovno prvenstvo v Braziliji razdelila 889.305 vstopnic navijačem iz kar 188 držav.
Oglej si celoten članek

To je največ doslej v prvi fazi prodaje, so sporočili s Fife.

"Žreb vstopnic je potekal brezhibno. Seveda bi nas veselilo, da bi še več navijačev dobilo vstopnice v tej fazi, toda na voljo bodo še druge faze prodaje, naslednja se bo začela že čez manj kot teden," je dejal direktor marketinga pri Fifi Thierry Weil.

Vodijo Brazilci, za njimi ZDA

"S tem elektronskim žrebom smo lahko zagotovili, da je bil ves postopek pošten do vseh, ki so poslali zahtevke za vstopnice. Vsi so imeli enake možnosti," je še povedal.

Fifa je sicer razdelila natančno 889.305 vstopnic, 71,5 odstotka so jih dobili Brazilci. Na drugem mestu so ZDA (66.646 vstopnic), tretja je Velika Britanija (22.257), sledita še Nemčija (18.019) in Avstralija (15.401).

V pri fazi je Fifa skupno prejela 6,2 milijona zahtevkov za vstopnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.