Fifa z ovadbo nad komika

Foto: EPA
Foto: EPA
Na ponedeljkovi novinarski konferenci, ki jo je imela Mednarodna nogometna organizacija (Fifa), je znani angleški komik Simon Brodkin v predsednika Seppa Blatterja vrgel šop ponarejenih bankovcev. Fifa je zoper Brodkina danes vložila kazensko ovadbo.
Oglej si celoten članek

 

"To je za Severno Korejo 2026. Kot ambasador severnokorejskega nogometa me veseli, da je prišlo do dogovora med Fifo in Severno Korejo za svetovno prvenstvo 2026," je ob incidentu dejal Simon Brodkin, ki so ga po tem dogodku odpeljali na policijsko postajo, po zaslišanju pa spustili.

S tem pa se za Brodkina incident še ni popolnoma končal, kajti vodstvo Fife je proti njemu vložila kazensko ovadbo, so danes sporočili z mestne policije v Zürichu. Komikova usoda je zdaj v rokah švicarskega tožilstva, ki bo odločilo, če bo ovadbo poslalo na sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.