Film o Kostelićih snemali 23 let

Foto: EPA
Foto: EPA
V Branimir centru je premiero dočakal dokumentarni film o izjemnih uspehih družine Kostelić, ki je nastajal kar 23 let.
Oglej si celoten članek

Po več kot dveh desetletjih je luč sveta ugledal projekt Bruna Kovačevića z naslovom Gnothi Seauton. Premiere dokumentarnega filma o najuspešnejši hrvaški družini v alpskem smučanju si je v Branimir centru ogledalo približno 500 ljudi, med njimi premier Zoran Milanović, družina Kostelić, Vedran Pavlek, brata Mamić, Severina Vučković in seveda avtor dokumentarca Kovačević.

Prvi posnetki segajo v čas, ko je bila Janica Kostelić stara komaj osem let, zadnji pa z olimpijskih iger v Sočiju leta 2014, kjer je Ivica osvojil srebrno kolajno v kombinaciji. Dokumentarni film bo po hrvaški premieri romal v svet, v prihodnji mesecih pa naj bi ga prikazali na 20. filmskih festivalih po vsem svetu.

Predvajalo ga bodo v kinih tako v New Yorku kot v Los Angelesu, po poročanju hrvaški medijev pa naj bi se potegoval za oskarja v kategoriji za najboljši dokumentarec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.