Filmski pobeg zvezdnika Premier League

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Angleški napadalec Andy Carroll je s svojim Mercedesom G-Wagon uspel ubežati dvema motoristoma, ki sta vanj uperila pištolo.
Oglej si celoten članek

Neznana napadalca na motorjih sta v sredo nagnala strah v kosti napadalcu West Ham Uniteda Andyju Carrollu.

Angleški reprezentant se je vračal s treninga v svojem več kot 100.000 evrov vrednem Mercedesu G-Wagon, ko sta mu med vožnjo pričela groziti dva motorista.

Zahtevala sta, naj ustavi, eden od njiju pa je izvlekel pištolo. Carroll se je ustrašil za svoje življenje in se pognal v beg, pri čemer je po pričevanju očividcev poškodoval več avtomobilov.

Nogometaš je ob prvi priložnosti obrnil in se odpravil nazaj proti klubski bazi, kjer je poiskal zaščito varnostne službe. Napadalca mu nista uspela slediti in Carroll se je uspel umakniti v klubske prostore, kjer so mu na pomoč pritekli drugi člani ekipe in trenerskega štaba.

Po poročanju angleških medijev je bil nogometaš vidno ''pretresen in šokiran''. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za poskus ropa, zadeva je zdaj v rokah policije.

''Dva moška sta grozila vozniku. Motorista sta želela blokirati avtomobil, ko je voznik poskušal pobegniti. Osumljenca sta pobegnila pred prihodom policije,'' so v uradni izjavi sporočili možje v modrem.

Incident je potrdil tudi angleški prvoligaš. ''West Ham United lahko potrdi incident, katerega tarča je bila eden od naših nogometašev. Zadevo preiskuje policija,'' so sporočili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.