Finale evropske lige s slovenskim pridihom

Foto: Epa
Foto: Epa
V finalu drugega najmočnejšega klubskega tekmovanja v Evropi bo pravico delila slovenska sodniška ekipa.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni sodnik Slavko Vinčić bo sodil letošnjo finalno tekmo evropske lige med nemško ekipo Eintracht Frankfurt in škotsko zasedbo Glasgow Rangers, ki bo 18. maja v Sevilli. Njegova pomočnika bosta Tomaž Klančnik in Andraž Kovačič, je danes zapisala Evropska nogometna zveza (Uefa).

Dvainštiridesetletni Vinčić je od leta 2010 mednarodni sodnik, doslej je sodil devet tekem v elitni ligi prvakov, vključno z letošnjo povratno četrtfinalno tekmo med nemškim Bayernom iz Münchna in španskim Villarrealom.

Na finalni tekmi lige prvakov med španskim Realom iz Madrida in angleškim Liverpoolom, ki bo 28. maja v Parizu, bo pravico delil Francoz Clement Turpin, na finalni tekmi konferenčne lige med italijansko Romo in nizozemskim Feyenoordom, ki bo 25. maja v Tirani, pa Romun Istvan Kovacs.

Foto: Epa Clement Turpin

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.