Finale pokala spet na Bonifiki

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so se sestali na drugi seji v novem mandatnem obdobju in med drugim odločili, da bo finalni dan pokalnih tekmovanj spet v Kopru, seznanili pa so se tudi z odstopom dolgoletnega generalnega sekretarja Aleša Zavrla, ki odhaja k Uefi.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili z NZS, bo finalni pokalni dan 31. maja, najprej s tekmama mladinskega in ženskega pokala, glavna večerna tekma pa bo tekma finalistov pokala Slovenije na osrednjem igrišču koprske Bonifike.

Člani IO so sprejeli tudi koledar tekmovanj. Prvoligaško tekmovanje v sezoni 2017/2018 se bo tako predvidoma začelo 15. julija s tekmami 1. kola, medtem ko bo zadnje jesensko kolo, v primeru primernega vremena, odigrano 16. decembra (21. kolo).

Tekmovanje v 2. SNL se bo začelo 5. avgusta, jesenski del pa se bo končal 17. novembra. Poleg omenjenih točk so člani izvršnega odbora sprejeli tudi reprezentančni koledar za leto 2017, ki je v največji meri usklajen s koledarjem tekmovanj NZS in termini mednarodne nogometne zveze.

Izvršni odbor se je seznanil tudi z odstopom Aleša Zavrla z mesta generalnega sekretarja NZS. Zavrl je vlogo generalnega sekretarja Nogometne zveze Slovenije opravljal od februarja 2010 in bo od 1. marca svoje znanje in izkušnje prenašal na Uefo, kjer bo prevzel vodenje oddelka za licenciranje in finančni fair play.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.