Finale svetovnega pokala uradno odprt

Foto: Planica 2017/Facebook
Foto: Planica 2017/Facebook
V Ratečah so nocoj uradno odprli finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki bo od petka do nedeljo potekalo v bližnji Planici.
Oglej si celoten članek

Predstavilo se je 16 reprezentanc, ki so v kvalifikacijah nastopile v dolini pod Poncami, med njimi tudi slovenska. Gostiteljica finala bo na petkovi tekmi, ki se bo začela ob 15. uri, nastopila s šesterico.

Dogodek se je začel z zabavo z domačo glasbeno skupino Zahod Band. Navzoče je nagovoril kranjskogorski župan Janez Hrovat, potem pa so predstavnike 16 ekip povabili na oder in jim izročili simbolično darilo, čokolado z logotipom Rateč.

V Planici so v kvalifikacijah nastopili tekmovalci iz Norveške, Poljske, Nemčije, Italije, Japonske, Češke, Francije, Švice, Finske, Rusije, Kanade, ZDA, Avstrije, Estonije, Kazahstana in Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.