Finalista v lov na drugo zmago

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po zmagah gostujočih zasedb na prvih dveh tekmah je rezultat v finalni seriji hokejskega državnega prvenstva izenačen na 1:1. Nocoj je na sporedu zelo pomembna tretja tekma v Tivoliju (19.15).
Oglej si celoten članek

Ljubljanska Hala Tivoli bo danes gostila tretji finalni obračun med domačimi zmaji in gosti iz Jesenic. Glede na zelo izenačeno bitko na prvih dveh tekmah, je tudi drevi pričakovati boj za vsak centimeter ledu, zmagovalca pa bo le še zmaga ločila od prvenstvene zvezdice.

Težko dosegajo zadetke

Napadalec železarjev Nik Lahajnar upa, da bo skupaj s soigralci precej bolj učinkovit kot na sobotni tekmi v Podmežakli: "Vse kaže na to, da bo finalna serija trajala še kar nekaj tekem. Že prvi dvoboj v Ljubljani je to nakazal, zelo razburljivo pa je bilo tudi na drugi tekmi, kar dokazuje, da sta ekipi zelo izenačeni.Na tretji tekmi bomo skušali ponoviti pristop, prizadevali pa si bomo dobiti čim manj zadetkov, saj obe ekipi s težavo treseta mrežo nasprotnikovega gola."

Polne tribune tudi v Ljubljani?

Eden izmed najbolj zaslužnih za prvo finalno zmago Ljubljančanov je bil branilec Matic Podlipnik, ki se zaveda, da se Jeseničani ne mislijo predati: "Pričakovali smo, da bo na Jesenicah veliko ljudi. Tu je hokej res šport številka ena in upam, da bo tudi v Tivoliju na tretji tekmi več gledalcev. Ponovno moramo odigrati zelo disciplinirano, saj so Jeseničani vse prej kot lahek nasprotnik. Igrajo do zadnje sekunde in zagotovo se tudi na tretji tekmi ne bodo vnaprej predali. Držijo se sistema in so kar enakovreden nasprotnik."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.