Finec bi Olimpijine "umetnostne drsalce" sredi tekme poslal domov!

Foto: Facebook Raimo Summanen.
Foto: Facebook Raimo Summanen.
Trener Olimpije je bil zelo oster do odnosa, ki so ga nekateri njegovi varovanci pokazali ob presenetljivem porazu.
Oglej si celoten članek

V torek sta se odvili tretji tekmi polfinalnih serij Alpske lige. Jesenice so v Podmežakli klonile proti Asiagu (3:5) in v seriji, ki se igra na tri zmage, zdaj zaostajajo z 2:1.

Ljubljanska SŽ Olimpija je imela v Tivoliju prvo priložnost za preboj v finale, saj je obe predhodni tekmi proti Lustenauu dobila, drugo v gosteh s kar 0:8. Na domačem ledu pa so "zmaji" odigrali slabo in izgubili (1:2) ter bodo morali vsaj še enkrat v boj proti Avstrijcem.

Vsi zadetki so padli v drugi tretjini, potem ko je bila prva medla z obeh strani. V zaključku so se domačini trudili za izenačenje, a niso bili uspešni.

NHL Kopitar z zadetkom, Kralji vseeno premagani

Foto: Facebook SŽ Olimpija Lustenau

Finski trener na klopi Olimpije Raimo Summanen je bil po srečanju zelo oster do odnosa nekaterih svojih varovancev. "Pet ali šest igralcev sploh ni bilo na tekmi. Vedno se lahko zgodi slaba tekma, ne moreš pa vseskozi držati glave dol. Zaradi tega bi jih najraje sredi tekme poslal domov!" je besnel.

"Pristop mora biti pravi, to pa ni bil pravi odnos do igre. Igralcem povedal, da tako ne bo šlo. V prvi tretjini smo imeli slab ritem, šele v drugi tretjini smo začeli tekmo. Lustenau ni imel veliko priložnosti, a jih je unovčil. Njihov vratar je bil izvrsten," je srečanje komentiral Summanen.

"V četrtek nas čaka težka tekma na majhni ledeni ploskvi. Glavna naloga bo, da pripravim teh šest igralcev, da ne bodo znova spali. (...) Nekateri napadalci so bili danes umetnostni drsalci. To bo treba popraviti. Upam, da igralci ne bomo čutili prevelikega pritiska v četrtek," je svoje igralce malce zbodel izkušeni 59-letni trener.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.