Fiorentina slavila v 95. minuti

Foto: EPA
Foto: EPA
V italijanskem prvenstvu so odigrali zaostalo tekmo 19. kola.
Oglej si celoten članek

Pri zadnjeuvrščeni Pescari je gostovala Fiorentina in v končnici srečanja prišla do vseh treh točk (1:2) ter tako ostala v igri za evropska tekmovanja. Josip Iličić je začel v prvi postavi Toskancev in na igrišču ostal vse do konca obračuna.

Domači so povedli v 15. minuti, ko je dvoboj iz oči v oči z vratarjem dobil Gianluca Caprari. Na začetku drugega polčasa je bil Iličić na pragu izenačenja, ko je s prostega strela zadel vratnico.

Pritisk se je gostom obrestoval v 69. minuti, ko je z razdalje fantastično meril nekdanji član Barcelone Cristian Tello. Slednji je povsem ob koncu tekme, v 95. minuti, rešil tudi vprašanje zmagovalca, ko je proti golu poslal predložek, domača obramba pa je na čelu z vratarjem reagirala slabo in pobrala žogo iz mreže.

Serie A, zaostala tekma 19. kola:

Pescara - Fiorentina 1:2 (1:0)
Caprari 15.; Tello 69., 95.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.