Firer v Vietnam

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski nogometni prvoligaš Celje je sporočil, da je omogočil napadalcu Ivanu Firerju odhod v Vietnam, kjer bo igral za prvoligaša Thanh Hoa, v dresu katerega bo nastopal do konca koledarskega leta.
Oglej si celoten članek

Ivan Firer je v tej sezoni za ekipo Celja zbral 19 ligaških nastopov in pri tem dosegel štiri zadetke.

"Ivan je prejel finančno zelo ugodno ponudbo za nadaljevanje svoje kariere. Ker naše delovanje vsekakor temelji na korektnih in poštenih odnosih, smo seveda prisluhnili tudi nogometaševi želji. Čeprav se zavedamo, da je bil pomemben člen naše zasedbe, pa mu nikakor nismo želeli onemogočiti odhoda. Verjamem, da bo v novem klubu uspešen, saj gre za pravega profesionalca, čigar odnos je bil pri nas vselej na visoki ravni. Prav vsi v nogometnem klubu Celje se mu zahvaljujemo za njegov doprinos k našim igram in mu v novem klubu želimo obilo uspehov," se je odhoda Firerja dotaknil športni direktor Sebastjan Gobec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.