Fjodor za novo leto z Ishiijem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Že po zmagi Fjodorja Jemeljanenka proti Jeffu Monsonu v Moskvi so se pojavile govorice, da bi se sloviti Rus za novo leto na Japonskem utegnil srečati s Satoshijem Ishiijem. Zdaj so govorice potrdili vodilni možje M-1 Global, ki skrbijo za kariero enega najboljših MMA-borcev vseh časov.
Oglej si celoten članek

Fjodor Jemeljanenko se za novo leto po štirih letih vrača na Japonsko, kjer je dosegal svoje največje uspehe v karieri. Na novoletni prireditvi Genkidesuka!! Oomisoka!! v Saitama Super Areni se bo pomeril proti domačinu Satoshiju Ishiiju. Za Rusa bo to prva borba v deželi vzhajajočega sonca po letu 2007, ko je ravno za novo leto premagal korejskega velikana Hong-Man Choija.

Satoshi Ishii na Japonskem spada med najpriljubljenejše športnike. Leta 2008 je na olimpijskih igrah v Pekingu osvojil zlato kolajno v judu. V svet MMA-ja je zakorakal na silvestrovo leta 2009, ko je izgubil proti Hidehiku Yoshidi, nato pa je do danes nanizal štiri zmage in en neodločen izid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.