Flander tik pod stopničkami

Foto: Žurnal24 null
Najboljši slovenski deskar zadnjih let Rok Flander je na tekmi svetovnega pokala v sosednji Italiji osvojil odlično četrto mesto. Zmagal je domačin Roland Fischnaller.
Oglej si celoten članek

Slovenski deskar na snegu Rok Flander je na sobotni tekmi svetovnega pokala v paralelnem slalomu v italijanskem Limone Piemontu zasedel četrto mesto, potem ko ga je v malem finalu ugnal Švicar Roland Haldi. V italijanskem finalu je Roland Fischnaller premagal Aarona Marcha.

Drugi slovenski tekmovalci se niso prebili v osmino finala: Rok Marguč je osvojil 21., Izidor Šušteršič 23., Jernej Demšar 25., Jure Hafner 31. in Žan Košir 40. mesto.

Kotnikova na 20. mestu
Gloria Kotnik, edina slovenska finalistka na petkovem paralelnem veleslalomu, je zasedla 20. mesto. V paralelnem slalomu je slavila Švicarka Patrizia Kummer pred rojakinjo Fraenzi Maegert-Kohli in Rusinjo Ekaterino Iljukino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.