Flisar hitrejši od tekmecev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Filip Flisar se je odlično znašel na progi v Nakiski, v kvalifikacijah je bil najhitrejši.
Oglej si celoten članek

Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar je hitro pozabil na slabša nastopa v Watlesu. V kvalifikacijah za sobotno tekmo svetovnega pokala v krosu v kanadski Nakiski je v konkurenci 48 tekmovalcev dosegel najboljši čas, za 13 stotink sekunde je bil hitrejši od domačina Bradyja Lemana, tretje mesto je zasedel Francoz Jonas Devouassoux.

Flisar, trenutno peti v svetovnem pokalu, je v Kanadi edini slovenski tekmovalec, saj se Blaž Ogorelc ni podal na pot, ki so jo mnogi ocenili kot nesmiselno. Čez lužo so namreč odpravili le na eno tekmo svetovnega pokala, kar so tisti, ki niso povabljeni na X-games (od 28. do 31. januarja v Aspnu), ocenili kot popoln nesmisel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.