Flisar lahko osvoji olimpijski bron

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Številne reprezentance so po tekmi smučarskega krosa vložile pritožbo proti Francozom, ki naj bi nastopili z neustrezno opremo.
Oglej si celoten članek

Ponesrečen nastop Filipa Flisarja, ki se je poškodoval v polfinalu olimpijskega krosa, bi lahko dobil srečen epilog za slovenskega tekmovalca. Francoska trojica, ki je slavila zmago na omenjeni tekmi, naj bi namreč nastopila z neustrezno opremo, ki pomaga zmanjšati zračni upor.

V primeru, da bodo zmagovalno trojko diskvalificirali, bi Flisar, ki je kljub poškodbi nastopil v malem finalu in osvojil končno šesto mesto, dobil bronasto olimpijsko odličje. Pritožbo zdaj pregleduje Mednarodna smučarska zveza (Fis), možnosti za diskvalifikacijo pa naj bi bile relativno majhne. Prav tako še ni povsem znano, kdaj bo Fis sprejela končno odločitev, do takrat pa uradni rezultati ostajajo nespremenjeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.