Flisarjevi brki glavna atrakcija v Sočiju

Foto: Twitter filip flisar brki twitter Foto: Twitter filip flisar brki twitter Foto: Twitter filip flisar brki twitter Foto: Twitter filip flisar brki twitter Foto: Twitter filip flisar brki twitter Foto: Twitter filip flisar brki twitter Foto: Twitter filip flisar brki twitter Foto: Twitter filip flisar brki twitter
Svetovni mediji so se razpisali o brkih slovenskega smučarja prostega sloga Filipa Flisarja, ki so postali prava atrakcija na socialnem omrežju Twitter.
Oglej si celoten članek

''Četudi Filip Flisar ne bo zmagal na olimpijskem krosu, je zagotovo zmagovalec brkate olimpijade,'' se glasi eden od številnih ''tvitov' na temo Flisarjev brk. ''Ne bom lagal. Malo sem ljubosumen na brke slovenskega smučarja Filipa Flisarja. Zmagovalec brkate olimpijade,'' pa je zapisal britanski novinar Mark Curtis. 

Slovenski smučar je v polfinalu olimpijskega krosa grdo padel in ostal brez možnosti za kolajno. Preiskave so na srečo pokazale, da je Flisar utrpel le močan udarec in ne zloma reber, kot so sprva predvidevali. Nekatere reprezentance so se po tekmi pritožile zaradi neustrezne opreme francoskih tekmovalcev, ki so slavili trojno zmago, vendar je Mednarodna smučarska zveza (Fis) pritožbo že zavrnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.