Floro Flores posvojil najdenega otroka

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski nogometaš Antonio Floro Flores vztraja, da ''ni junak'', ker se je odločil za posvojitev otroka, ki so ga našli zapuščenega pod sedežem na vlaku.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji so nogometaša Antonia Flora Floresa razglasili za svetnika, potem ko se je napadalec Sassuola odločil, da bo posvojil nekaj dni starega otroka, ki ga je nekdo pustil pod sedežem na vlaku od Neaplja do Avellina. Otrok, ki so mu nadeli ime Francesco, naj bi bil star od tri do štiri dni.

''Potem ko sem videl primer malega Francesca, sem sledil svojemu srcu. Najprej sem oče, šele potem nogometaš. Zagotovo nisem junak! Opravili bom regularen postopek,'' je na Twitterju zapisal Flores, sicer oče treh otrok, ki se je za posvojitev odločil po tem, ko socialnim službam ni uspelo locirati bioloških staršev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.