Flyersom repriza lanskega finala

Foto: Žurnal24 Lani Flyersom v finalu ni uspelo, to nedeljo pa so Blackhawks nadigrali. (Foto:
Edina tekma v rednem delu sezone med lanskima finalistoma lige NHL ni pripadla branilcem naslova iz Chicaga. Hokejisti Philadelphie so v ponovitvi finala na gostovanju premagali Chicago s 4:1.
Oglej si celoten članek

Finale lanskega Stanleyjevega pokala je s 4:2 v zmagah pripadel Chicagu, tokrat pa ekipa Blackhawks ni bila niti blizu zmagi. Flyers so povedli v 49. sekundi druge tretjine z golom Jeffa Carterja, nato so v zadnji tretjini padli še trije goli. V polno so zadeli Nikolaj Žerdev ter še enkrat Carter, ki sta povišala prednost na 3:0, slabo minuto pred koncem je razplet zapečatil z zadetkom v nebranjeno mrežo Scott Hartnell. 22-letnemu Sergeju Bobrovskemu, ki je ubranil 30 strelov domačih hokejistov, je sedem minut pred koncem prvi shutout preprečil Marian Hossa.

Liga NHL, tekme 23. 1.:

Chicago Blackhawks : Philadelphia Flyers 1:4
Hossa; Carter dva, Hartnell, Žerdev

New York Islanders : Buffalo Sabres 3:5
Moulson dva, Hillen; Gaustad, Ennis, Gerbe, Myers, Pominville

Edmonton Oilers : Nashville Predators 2:3 (po kazenskih strelih)
Cogliano, Hall; Sulzer, Ward, Franson

New Jersey Devils : Florida Panthers 5:2
Arnott dva, Kovalčuk, Rolston, Elias; Mattias, Reasoner

Tampa Bay Lightning : Atlanta Thrashers 7:1
Gagne dva, Thompson, Tyrell, Stamkos, St. Louis, Kubina; Peverley

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.