Fontana oproščen prirejanja izidov

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nekdanji vratar Novare Alberto Maria Fontana je vendarle dosegel pravico. Italijansko športno razsodišče ga je oprostilo vseh obtožb vpletenosti v prirejanje izida tekme, zaradi česar ga je italijanska nogometna zveza kaznovala s triinpolletno prepovedjo igranja. Odločitev sicer še ni pravnomočna.
Oglej si celoten članek

Italijanska nogometna zveza je Fontano junija skupaj s še dvema igralcema spoznala za krive prirejanja izida tekme italijanskega pokala, ko je Chievo 30. novembra 2010 s 3:0 premagal Novaro.

Fontana se je pritožil in uspelo mu je. Sedemintridesetletni Alberto Maria Fontana, ki ni v sorodu z bolj znanim, že upokojenim italijanskim nogometnim vratarjem Albertom Fontano, je bil po besedah odvetnika Davideja Gattija presrečen, saj odločitev pomeni, da bo lahko nadaljeval z igranjem nogometa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.