Forlan jo je pustil tik pred poroko

Foto: EPA
Foto: EPA
Diego Forlan. Slabi nogometni sezoni urugvajskega napadalca Atlética iz Madrida je sedaj sledila še odpoved poroke z dolgoletno partnerko Zairo Naro. Poroka bi morala biti 29. julija letos.
Oglej si celoten članek

Diego in Zaira sta se razšla dober mesec dni pred načrtovano poroko, po besedah Forlanovih prijateljev pa naj bi razlog za prekinitev zveze to, da Diego Zaire ne ljubi več. "Zairo sem pustil zato, ker je ne ljubim več,'' naj bi Diego povedal svojim prijateljem, poroča argentinska revija Gente.

Novico o prekinitvi zveze je sicer Zaira objavila kar preko svojega Twitterja, zraven pa pripisala še: ''Vse, kar vam sedaj lahko rečem, je to, da še sreča, da se nisva poročila.'' Kot poroča spletni portal elargentino.com, naj bi Diego od Zaire zahteval tudi podpis predporočne pogodbe, na kar pa je Zaira brez težav pristala, saj se je bila pripravljena odreči vsemu. Očitno zaman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.