Forma Špancev zastrašujoča

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nemški, švedski in španski rokometaši so tekmeci Slovencev v skupinskem delu evropskega prvenstva med 15. in 31. januarjem na Poljskem, prav vsi pa so konec tega tedna imeli generalke pred odhodom v Vroclav.
Oglej si celoten članek

Nemčija je konec minulega tedna igrala dve tekmi z Islandijo. Na sobotni tekmi v Kasslu je slavila s 26:25, na nedeljski v Hannovru pa izgubila s 24:27.

Španski in švedski rokometaši so konec tedna - poleg Poljakov in Brazilcev - nastopili na mednarodnem turnirju v Irunu. Zastrašujočo pripravljenost so pokazali igralci s Pirenejskega polotoka, ki so Skandinavce premagali z 32:22, Brazilce s 37:30, gostitelje bližnjega sklepnega turnirja stare celine pa kar s 26:12. Švedi so proti Poljakom klonili s 26:28, proti Brazilcem pa s 25:28.

Slovenija je minuli teden igrala štiri prijateljske tekme. Z Makedonijo se je dvakrat razšla z neodločenim izidom, v Krškem je bilo 28:28, v Celju 23:23, nato pa igrala še dve tekmi s Hrvaško. V Ivanić gradu je izgubila s 30:31, v Kopru pa zanesljivo slavila z 32:17.

Slovenija se bo 16. januarja v skupini pomerila s Švedsko, dva dni kasneje s Španijo, 18. januarja pa še z Nemčijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.