Fotomontaža, ki je razburkala strasti

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ameriška zvezdnica pogovornih oddaj Ellen Degeneres je razdelila javnost z objavo fotomontaže, na kateri visi na ramenih Usaina Bolta.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Bolt na olimpijskih igrah v Riu zmagal v teku na 100 metrov, je DeGeneresova v ponedeljek na družbenem omrežju Twitter objavila fotomontažo, na kateri je videti Bolta med tekom, ona pa se mu obeša na ramena. Pod sliko je zapisala: "Tako zdaj hodim po opravkih."

A številni uporabniki družbenega omrežja so sliko označili za rasistično, ker belopolta ženska jaha na hrbtu temnopoltega moškega.

DeGeneresova kritike zavrača. Kot je zapisala, se močno zaveda problematike rasizma, ki obstaja v ZDA. Gre za zadevo, ki je sama ne bi nikoli naredila.

DeGeneresova na družbenih omrežjih redno objavlja fotografije, na katerih samo sebe umesti v središče aktualnih dogajanj ali celo v popularne filme. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.