Fourcade z zdravstvenimi težavami

Foto: EPA
Foto: EPA
Dvakratni olimpijski prvak, biatlonec Martin Fourcade, ima v pripravah na novo sezono veliko težav, saj je zbolel za mononukleozo.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletni Fourcade bi kaj lahko zaradi bolezni, zaradi katere bolnik čuti izjemno utrujenost, v sezoni 2014/15 tekmoval na manj "frontah", v minuli je namreč tekmoval tako v biatlonskem svetovnem pokalu, v katerem je slavil zadnja tri leta, kot tudi v smučarskem teku. Fourcade bo moral počivati več tednov, ni pa še obupal nad tekmovanjem v obeh konkurencah.

Fourcade je na olimpijskih igrah v Sočiju osvojil zlati biatlonski kolajni na 20 kilometrov in na 12,5 kilometrov dolgem zasledovanju. Svetovni pokal se bo začel novembra. Na olimpijskih igrah in svetovnih prvenstvih je francoski biatlonec doslej osvojil sedem zlatih, osem srebrnih in eno bronasto kolajno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.