Francoska policija v zrak vrgla vozilo

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred četrtfinalno tekmo med Francijo in Islandijo je morala posredovati francoska policija.
Oglej si celoten članek

Francoska policija je v bližini stadiona v Parizu, kjer je danes ob 21. uri na sporedu zadnja četrtfinalna tekma evropskega nogometnega prvenstva med Francijo in Islandijo, izvedla nadzorovano eksplozijo. Sumljivi predmet je bilo vozilo, ki je bilo napačno parkirano.

Policija je območje eksplozije zavarovala, glede na to, da je bila ta izvedena tri ure pred začetkom dvoboja, pa tedaj v bližini stadiona še ni bilo veliko obiskovalcev.

Pariz je nocoj v znamenju modre barve. Ta je namreč zaščitna tako za Francoze, ki so nesporni favoriti dvoboja, kot Islandce, ki so zaenkrat največje presenečenje turnirja. Ti so v svoji državi povzročili pravo nogometno evforijo; v francosko prestolnico naj bi pripotovalo blizu 30.000 Islandcev ali desetina tamkajšnjega prebivalstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.