Francoski politik (končno) pojedel podgano

Foto: Profimedias Orjaška podgana
Župan francoskega mesta Mont-de-Marsan je izpolnil izgubljeno stavo.
Oglej si celoten članek

Barcelona je na povratni tekmi osmine finala lanske sezone Lige prvakov uprizorila enega najodmevnejših preobratov v zgodovini nogometne gre, ko je na domačem Camp Nouu s 6:1 premagala Paris Saint Germain in izničila štiri gole zaostanka s prve tekme na Parku princev.

Po visoki zmagi pariškega velikana, ki je doma slavil s 4:0, so bili domala vsi prepričani, da PSG-ju prav nič ne more preprečiti uvrstitve med najboljih osem ekip na stari celini.

Med njimi je bil tudi župan Mont-de-Marsana Charles Dayot, ki je nespametno izjavil, da bo z veseljem pojedel podgano, če Parižani ne pridejo v četrtfinale.

Barceloni je veliki preobrat uspel v 95. minuti z golom Sergija Roberta in francoskemu politiku se je obetal nič kaj prijeten obrok. Štiri mesece kasneje je izpolnil svojo obljubo in dokazal, da je mož beseda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.