Francozi jo nočejo, Angleži pač

Foto: EPA
Foto: EPA
Organizatorji teniškega turnirja WTA v Birminghamu, ki bo prihodnji mesec na travnati podlagi in je nekakšna generalka za Wimbledon, so ruski zvezdnici Mariji Šarapovi dali posebno povabilo.
Oglej si celoten članek

Le dan pred tem so Rusinjo Marijo Šarapovo, ki se je vrnila po 15-mesečni dopinški kazni, zavrnili na odprtem prvenstvu Francije in ji niso dali tako imenovanega "wild carda".

Šarapova, petkratna zmagovalka turnirjev za grand slam in nekdanja številka 1 ženskega tenisa, pred turnirjem v Stuttgartu konec aprila ni igrala vse od odprtega prvenstva Avstralije 2016, ko je bila pozitivna na meldonij. Sprva jo je Mednarodna teniška zveza kaznovala z dveletno prepovedjo igranja, nato pa ji je mednarodno športno razsodišče v Lozani kazen znižalo na 15 mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.