Francozi razkrili točen datum, kdaj se nadaljuje Liga prvakov!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prva tekma Lige prvakov po prekinitvi zaradi koronavirusa se bo odigrala v Torinu.
Oglej si celoten članek

Po poročanju francoskega medija RMC Sport naj bi se Liga prvakov na spored vrnila 8. avgusta, ko se bosta v Torinu pomerila Juventus in Lyon, ko bo francoski velikan branil prednost 1:0 s prve tekme.

Sicer informacija še ni uradno potrjena, toda RMC Sport poroča, da se je vodstvo Uefe na čelu s predsednikom Slovencem Aleksandrom Čeferinom v sredo sestalo preko videokonference, na kateri so sklenili, kdaj se aktualna sezona nadaljuje.

Foto: Epa aleksander čeferin

Nadaljevanje tekmovanja bi tako morala odpreti Juventus in Lyon, a je potrebno počakati še na "zeleno luč" s strani italijanske vlade.

Uefa naj bi na sestanku tudi izpopolnila koledar Lige prvakov, po katerem nas bo veliko finale pričakalo v začteku septembra. Na sporedu bodo najprej seveda še vsi preostali obračuni osmine finala, ko se bodo poleg omenjenega para spopadli še Bayern in Chelsea, kjer Bavarci držijo veliko prednost 3:0 z gostovanja v Londonu, Manchester City in Real Madrid, kjer bo Kraljevski klub lovil zaostanek 2:1 z domače tekme, ter Barcelona in Napoli. Tekma v Italiji se končala z rezultatom 1:1.

Uefa naj bi na sestanku še potrdila, da je zadnji rok za dokončanje državnih nogometnih prvenstev 3. avgust.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.