Francozi ukinili tehnologijo golove črte

Foto: Epa
Foto: Epa
Tehnologija je zatajila, v kratkem obdobju sta se zgodili dve resni napaki.
Oglej si celoten članek

Vodstvo francoske nogometne lige (LFP) se je odločilo za takojšnji umik tehnologije golove črte, je potrdil generalni direktor LFP Didier Quillot. Za to se je LFP odločila po dveh velikih napakah na sredinih četrtfinalnih tekmah francoskega pokala.

"Sinoči je tehnologija golove črte doživela dve resni napaki. Prvo na tekmi Amiens-PSG, ko sodnika na gol ni opozorila ura, na gol je opozoril pomočnik po ogledu videoposnetka, drugo na tekmi Angers - Montpellier, ko tehnologija prav tako ni opozorila sodnika na gol. Takšne nepravilnosti so nesprejemljive, posebej, ker smo na napake opozorili odgovorne za tehnologijo pri podjetju GoalControl," je pojasnil Quillot.

Zelo nevarno PSG-ju zastal dih, vratarju neposredni rdeči karton

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.