Frank Rijkaard ali Roberto Mancini?

Foto: Žurnal24 mancini_reuters_ins
Frank Rijkaard ali Roberto Mancini. Po pisanju angleških medijev sta to edina kandidata za klop londonskega Chelseaja, ki jo bo po koncu sezone zapustil Guus Hiddink.
Oglej si celoten članek

Odločitev Guusa Hiddinka, da bo po koncu sezone zapustil trenersko mesto Chelseaja, je prisilila Romana Abramoviča, da začne razmišljati o nasledniku nizozemskega strokovnjaka. Po pisanju angleških medijev je lastnik londonskega kluba seznam kandidatov skrčil na le dve imeni. To sta Frank Rijkaard in Roberto Mancini. Italijana so v zadnjem času že nekajkrat povezovali s Chelseajem, predvsem kot naslednika Luiza Felipeja Scolarija. Abramovič se je takrat odločil za ruskega selektorja. Za Rijkaarda se medtem zanima tudi Milan. Italijanski mediji pišejo, da je nekdanji strateg Barcelone edini pravi človek za Milan, če bodo rdeče-črni po koncu sezone menjali trenerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.