Frimpong bo lahko zaigral za Gano

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mednarodna nogometna zveza (Fifa) je prižgala zelo luč Arsenalovemu vezistu Emmanuelu Frimpongu za igranje v dresu Gane ...
Oglej si celoten članek

V Gani se je Emmanuel Frimpong - nogometaš Arsenala, ki je trenutno posojen angleškemu drugoligašu Charltonu - tudi rodil.

Frimpong je lani izrazil željo po igranju za Gano, čeprav ima britansko državljanstvo in je za Anglijo igral v reprezentancah do 16 in 17 let.

Gano sicer kmalu čaka pomembno tekmovanje, Afriški pokal narodov, ki ga bo med 19. januarjem in 10. februarjem gostila Južnoafriška republika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.