Full House Poker set za konzolo Xbox

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.com)
Igralci, ki imajo v lasti konzolo Xbox Live Arcade bodo kmalu lahko igrali tekmovalen poker, saj bo še letos s strani Microsofta izdana igra Full House Poker.
Oglej si celoten članek

Kljub temu da bodo vse prijavnine le v igralnih žetonih in ne za pravi denar, se bodo tekmovalci lahko pomerili za več kot 150 različnih nagrad v seriji posameznih Heads-up dvobojih ali pa preko spletnih turnirjev za do 30 tekmovalcev. Za vsak uspeh, ko bodo prišli med nagrade ali pa bodo turnir celo zmagali, bodo tekmovalci nagrajeni s posebnimi X točkami, katere bodo nato lahko uporabili, da bodo odklenili posebne nagrade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.