Full Tilt Poker: Posodobitev

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.si)
Full Tilt Poker, ki je po številu uporabnikov druga največja internetna poker stran, je v ponedeljek prenovil svoj software.
Oglej si celoten članek

Pri tem so upoštevali veliko idej in mnenj, ki so jih posredovali njihov uporabniki. Tako so med drugim dodali gumb »Auto Add-On« za rebuy. Ter funkcijo »Quick Fold to Any Bet«, ki je namenjena za igralce Rush Pokra.

Opcija »Auto Add-On« je bila verjetno največkrat zaželena med igralci. Že od lanskega junija, ko je to funkcijo uvedla konkurenca, predvsem PokerStars so si igralci na Full Tilt Pokru tudi sami zaželeli imeti možnost samodejnega dokupa žetonov med turnirjem. Trajalo je kar eno leto, da so pri FTP to naredili. Sedaj imajo tako igralci eno skrb manj, saj so prej morali zmeraj paziti, da ne pozabijo dokupiti žetonov v času, ki je bil za to predviden. Posebej dobrodošlo bo to za tiste igralce, ki igrajo več turnirjev hkrati.

Pri Full Tiltu so dodali še opcijo “Auto Add-On by Default”, kjer igralcu ne bo potrebno pred vsakim turnirjem izbrati Auto Add-on, ampak to bo vnaprej izbral v meniju »možnosti«. Prav tako lahko sedaj igralci uporabljajo funkcijo rebuy skozi celotno obdobje prve faze turnirja, tudi takrat, če se prijavijo na turnir, ki se je že začel in koristijo t.i. »late registration«. V tem obdobju lahko tako po novem koristijo tako Rebuy, kot Add-on funkcijo.

Veliko pripomb so pri Full Tilt Pokru dobili od svojih igralcev na sistem pozne prijave na turnir oz. »late registration«. Prej se je igralcu, ki se je pozneje prijavil na turnir pogosto zgodilo, da niso odigrali niti ene igre, saj jih je tako hitro presedlo z mize na mizo, da niso uspeli plačati BB in tako priti v igro.

Sedaj so to popravili, tako da bodo igralci, ki so bili ponovno presedeni dobili karte takoj, ko bodo za novo mizo, razen v primeru, ko bodo dobili sedež ravno med obema blindema. Po novem ne velja več pravilo obveznega čakanja na Big Blind pri Super Turbo turnirjih, saj so bili prej v veliki prednosti tisti igralci, ki so čakali na Big Blind, medtem, ko so nasprotniki ekspresno hitro izpadali iz turnirja.

Full Tilt Poker prav tako predstavlja novi sistem turnirja, ki je mešanica klasičnega turnirja in S&G turnirja. Turnir se bo začel, ko se bo prijavilo dovolj tekmovalcev, za tem pa se bo pojavil v turnirskem okencu, kjer se bodo nanj lahko prijavljali tudi drugi tekmovalci. To noviteto so poimenovali “On Demand Tournaments”.

Taki turnirji bodo po novem turnirji s prijavnino 2$ in sicer 180-man S&Gs, 54-man Super Turbo S&G, in pa Rush Poker 135-man S&G. Tako ima sedaj turnir, ki je bil pred tem namenjen za 180 ljudi maksimalno število 400, kar več kot podvoji nagradni sklad.

Tukaj je pregled novitet, ki jih je Full Tilt Poker dodal v prejšnjem tednu:
- Časovni pas in ura: Igralci lahko sedaj prilagodijo uro na svojo časovno cono. Pred tem je bilo možno imeti le ET.
- Hitri odstop ob vsaki stavi: Ta funkcija je nadomestila prejšnjo: »Odstop ob vsaki stavi«
- Zmeraj prikaži velikost stacka: Sporočila o akciji (Check, Bet, Raise,) so sedaj malo pomanjšana, da lahko igralec zmeraj vidi koliko žetonov ima njegov nasprotnik pred sabo. Tako ne rabi zmeraj premikati miške preko njegovih žetonov, da bi videl koliko jih ima.
- Skrij prikazovanje turnirjev : Igralci imajo sedaj možnost, da izklopijo oznanila o novih turnirjih, ki se pojavljajo v okencu za pogovor.
- 8-Game in 9-Game dodatek: Nove igre za več zabave. 9 – Game se igra podobno kot 10- Game, vendar brez igre Badugi. 8- Game je podoben 7 – Game, s tem da dodatno vključuje igro Triple Draw.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.