Fury ostal brez dveh pasov in licence

Foto: EPA
Foto: EPA
Tyson Fury je vrnil šampionska pasova, kasneje pa ga je dočakal še suspenz licence.
Oglej si celoten članek

Boksarski zvezdnik Tyson Fury je vrnil šampionska pasova po različicah WBO in WBA v težki kategoriji, da se bo lahko osredotočil le na zdravljenje in okrevanje, so sporočili njegovi promotorji Hennessy Sports. Osemindvajsetletnik je priznal, da se je proti depresiji boril z uživanjem kokaina.

Šampionska pasova, ki si ju je prislužil novembra lani v Nemčiji, ko je Vladimirju Kličku z zmago odvzel naslove IBF, WBA in WBO, bi mu tako in tako odvzeli, potem ko je odpovedal dva povratna dvoboja z Ukrajincem.

Vmes je Fury v intervjuju za revijo Rolling Stone priznal, da trpi za manično depresijo in uživa droge. "Trenutno sem nesposoben braniti naslove in odločil sem se za zelo težko in čustveno potezo, da jih uradno vrnem in naslednjemu v vrsti izzivalcev želim le vse najboljše," je dejal Fury za Hennessy Sports.

"Zdaj me čaka še večji izziv v življenju, za katerega vem, da ga bom, tako kot sem tistega proti Kličku, osvojil," je še dejal boksar. Temu je kasneje britanska boksarska zveza izrekla suspenz licence zaradi preiskave o dopingu in uživanju drog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.