G. Dragić: "Treba je le zmagati!"

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
"Izjemno sem vesel, da smo zmagali. Led je prebit," je po prvi tekmi in tesni zmagi slovenske košarkarske reprezentance na EP v Litvi povedal Goran Dragić. Zdaj sledi Ukrajina.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarji so po velikih težav le premagali Bolgarijo (67:59), eden izmed ključnih mož ob prebijanju ledu pa je bil Goran Dragić. Ta je v svojo statistiko vpisal 13 točk ter po šest skokov in podaj. Zablestel je prav v najbolj odločilnih trenutkih. "Trepetali smo do konca tekme. Kakšnih 50 kilogramov sem lažji po zmagi. Pet minut pred koncem me je kar pošteno stisnilo. 'Joj, zaostajamo za šest točk,' sem razmišljal. Izjemno sem vesel, da smo zmagali. Led je prebit," je po tekmi povedal član NBA ekipe Houston Rockets.

Proti Bolgariji je Gorana navdušil tudi mlajši brat. Zoran Dragić je zbral 12 točk in sedem skokov. "Zelo sem vesel za Zokija. Vsakič, ko kaj dobrega naredi, mi zaigra srce. Vsak, ki naredi dobro potezo, na noge dvigne soigralce. Vsi se nato bolj borimo. Proti Bolgariji je že bilo nekaj takšnih akcij."


In kako proti Ukrajini? "Treba je le zmagati!" se je pošalil Goran, nato pa dodal: "Zdaj se moramo takoj osredotočiti na Ukrajino. Na naslednjem obračunu ne smemo dovoliti, da se ponovi tekma z Bolgarijo. Osebno Ukrajincev ne poznam dobro. Morda le Kirila Fesenka, ki igra v ligi NBA, in Oleksija Pečerova, ki je prej igral čez lužo. Zame so bolj kot ne neznanka. Podrobnosti bomo še izvedeli na dopoldanskem sestanku."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.