Ga prepoznate?

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Napadalec Real Madrida je na družabnem omrežju objavil posnetek, na katerem zamaskiran do neprepoznavnosti igra nogomet na madridskih ulicah.
Oglej si celoten članek

Pred meseci je svetovni splet obkrožil krajši posnetek Cristiana Ronalda, ki se je našemil v običajnega smrtnika in s svojimi nogometnimi veščinami navduševal mimoidoče na ulicah španske prestolnice.

Portugalski superzvezdnik je na Facebooku objavil daljšo različico posnetka, ki vključuje tudi njegovo preobrazbo v bradatega in dolgolasega neznanca. ''Ljudje bodo mislili, da sem nor,'' je pred odhodom na ulice dejal Ronaldo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.