Ga prepoznate?

Foto: Žurnal24 Ga prepoznate? Če vam ta fotografija pove premalo, si jih več oglejte v dodani g Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nadel si je smešna očala in umetne brke ter si čez glavo poveznil ruto. Menil je, da ga Kitajci ne bodo prepoznali, a je bil takoj razkrit. Ga prepoznate tudi vi?
Oglej si celoten članek

Zvezdnik lige NBA se je ob robu promocijske in dobrodelne turneje na Kitajskem pojavil na enem od uličnih igrišč za košarko. Nadel si je smešna očala in umetne brke ter si čez glavo poveznil ruto. Menil je, da ga Kitajci ne bodo prepoznali, a je bil takoj razkrit. "Imel sem ruto in velika očala, a so me takoj, ko sem stopil na igrišče, prepoznali. Preobleka ni delovala," je v smehu dejal soigralec enega od slovenskih reprezentantov. Več fotografij si oglejte v dodani galeriji in tako ga boste bržkone prepoznali tudi vi. V komentarju zapišite, za koga menite, da gre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.