Gabon in Tunizija potrjena v četrtfinalu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Gabon in Tunizija sta po današnjih tekmah tretjega kola predtekmovanja afriškega prvenstva v Gabonu in Ekvatorialni Gvineji potrdila status četrtfinalistov.
Oglej si celoten članek

V medsebojnem obračunu skupine C so bili boljši gostitelji Gabonci z 1:0, v nadaljevanje pa so se uvrstili tudi poraženi Tunizijci. V drugi tekmi, ki ni več odločala o potniku za četrtfinale, saj Maroko in Niger pred to tekmo nista imela nobene točke, so bili boljši nogometaši Maroka z 1:0 in osvojili tretje mesto.

V četrtfinalu afriškega prvenstva so poleg Gabona in Tunizije še Zambija in Ekvatorialna Gvineja iz skupine A, Sudan in Slonokoščena obala iz skupine B ter Gana iz skupine D. V slednji bodo v sredo še igrali tekme zadnjega kola (Bocvana – Mali in Gana – Gvineja), možnost za četrtfinale imata še Gvineja in Mali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.