Gajić, Špiler in Bilbija v Katar

Foto: Žurnal24
Rokometni reprezentant Dragan Gajić ne bo nastopil na sobotni tekmi državnega prvenstva proti Trimu, saj bo med 14. in 18. majem za katarski Al Rayyan nastopil na neuradnem klubskem SP.
Oglej si celoten članek

Med soboto in sredo bo v katarski Dohi osem rokometnih moštev iz vseh celin merilo moči na turnirju z nagradnim skladom 750 tisoč ameriških dolarjev. Gre za neuradno svetovno klubsko prvenstvo, naslov pa brani španski Ciudad Real. Turnir bo imel tudi močan slovenski pridih, saj bodo na njem nastopili kar štirje slovenski igralci. Za najboljši katarski klub Al Sadd nastopa Renato Vugrinec, drugi najboljši katarski klub Al Rayyan pa se je za ta turnir okrepil z Davidom Špilerjem iz Zagreba in Draganom Gajićem iz Maribor Branika. Nenad Bilbija bo v teh dneh namesto dresa španskega Valladolida nosil opravo libanonskega kluba Al Sadd.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.