Gajser nepopisno hvaležen: Ne da se opisati

Foto: Epa
Foto: Epa
Tim Gajser je po več kot dveh mesecih premora skoraj pripravljen za vrnitev na motor.
Oglej si celoten članek

Slovenski motokrosist Tim Gajser je dva meseca in pol po poškodbi rame na VN Švice optimističen, da se bo kmalu spet vrnil na motor. Kot je na Instagramu zapisal dirkač, okrevanje poteka izjemno dobro: "Skoraj sem že nazaj na motorju."

Gajser je moral maja na operacijo rame, pregled po dveh mesecih pa je pokazal, da bo petkratni svetovni prvak kaj kmalu spet lahko opravljal svoje delo.

"Hvaležen, da se ne da opisati z besedami! Dva meseca po operaciji rame okrevanje napreduje noro dobro. Velika hvala zdravniku Giuseppeju Porcelliniju za brezhibno delo na operacijski mizi in fizioterapevtu Gabrielu Fiumanu, ki je vodil rehabilitacijo in podpiral mojo ekipo na vsakem koraku," navijačem sporoča Gajser.

"Skoraj sem že nazaj na motorju. Komaj čakam!" je še zapisal 28-letnik, ki je do poškodbe vodil v seštevku prvenstva MXGP in napadal svoj šesti naslov svetovnega prvaka.

Zaradi poškodbe, po tekmi v Švici je padel še na treningu, je Gajser doslej izpustil kar šest dirk in v skupnem seštevku zdrsnil na deveto mesto. Pred tem je dosegel kar pet zmag.

Manjkal bo tudi konec tedna na Finskem. Slovenijo v seriji tako trenutno zastopa le Jan Pancar.

Velik udarec Gajser sprejel težko odločitev: "Žal nisem imel druge možnosti"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.